Prima Pagină

În perioada 8-10 mai 2018, România va fi gazda celei de-a 14-a ediţii a Forumului PRIMO - Achiziții, Integritate, Management şi Deschidere, un eveniment organizat de către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) în colaborare cu Banca Mondială și alte organizații internaționale. Forumul PRIMO este un eveniment dedicat specialiştilor în achiziţii publice din peste 31 de țări precum și reprezentanților organizațiilor financiare internaționale. Cea de-a 14 ediție a forumului are ca temă ,,Inovație și strategie privind achizițiile publice’’.
Dezbatere publică organizată de ANAP pe marginea modelelor de contracte. Mai multe informații aici.
Dezbatere publică organizată de ANAP pe marginea modelelor de contracte. Mai multe informații aici.
Sesiune de dezbateri din 21.03.2016  la INS, pe marginea proiectului normelor de aplicare a Legii privind achizițiile sectoriale, cu reprezentanții autorităților contractante, companiilor de stat și operatori economici.

Reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control în dialog cu conducerea ANAP, la cea de-a patra sesiune de dezbateri publice pe proiectul normelor de aplicare a Legii achizitiilor publice.

Bogdan Pușcaș, președintele ANAP și Alexandru Bădilă, secretar de stat la Ministerul Consultării Publice, prezenți la cea de-a treia sesiune de dezbateri publice pe proiectul normelor de aplicare a Legii achizitiilor publice, alături de reprezentanți ai societății civile și mediului de afaceri.

Reprezentanți ai ambasadelor și mediului de afaceri, într-un dialog deschis și constructiv cu președintele ANAP, Bogdan Pușcaș și directorii Sorin Căpitanu, Dominic Dumitru și Bogdan Dobrin, la cea de-a doua dezbatere publică pe legislația secundară.

5 septembrie 2016, Suceava - “Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice”, discuții cu reprezentanții regiunii Nord-Est (județele Vaslui, Bacău, Neamț, Iași, Botoșani și Suceava).
15 septembrie 2016, Târgoviște - Întâlnire cu reprezentanții administrației publice locale din județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman (regiunea Sud).
16 septembrie 2016, Craiova - Reprezentanții ANAP s-au întâlnit cu angajații autorităților locale din regiunea Sud-Vest (județele Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj și Mehedinți).
20 septembrie 2016, Timișoara - “Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice” cu reprezentanții județelor Timiș, Hunedoara, Arad și Caraș Severin (regiunea Vest).


Actualitate

(Visited 1.302.507 times, 9 visits today)
Agenția Națională pentru Achiziții Publice

Agenția Națională pentru Achiziții Publice