AN@P.GOV.RO - Contact:

Prima Pagina

“Ghidul achizițiilor publice”, o aplicație online administrată de ANAP care oferă acces la informații actualizate, în funcţie de modificările legislative apărute, tuturor celor implicați în realizarea de achiziții publice în România. Aplicația este disponibilă pe http://achizitiipublice.gov.ro

Nou!!

În atenția celor interesați, specialiștii ANAP pun la dispoziție o nouă secțiune - Biblioteca de spețe de la A la Z, disponibilă în meniul Documente Utile.

Sesiune de dezbateri din 21.03.2016  la INS, pe marginea proiectului normelor de aplicare a Legii privind achizițiile sectoriale, cu reprezentanții autorităților contractante, companiilor de stat și operatori economici

Reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control în dialog cu conducerea ANAP, la cea de a patra sesiune de dezbateri publice pe proiectul normelor de aplicare a Legii achizitiilor publice.

Bogdan Pușcaș, președintele ANAP și Alexandru Bădilă, secretar de stat la Ministerul Consultării Publice, prezenți la cea de a treia sesiune de dezbateri publice pe proiectul normelor de aplicare a Legii achizitiilor publice, alături de reprezentanți ai societății civile și mediului de afaceri

Reprezentanți ai ambasadelor și mediului de afaceri, într-un dialog deschis și constructiv cu președintele ANAP, Bogdan Pușcaș și directorii Sorin Căpitanu, Dominic Dumitru și Bogdan Dobrin, la cea de-a doua dezbatere publică pe legislația secundară.

5 septembrie 2016, Suceava - “Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice”, discuții cu reprezentanții regiunii Nord-Est (județele Vaslui, Bacău, Neamț, Iași, Botoșani și Suceava)
15 septembrie 2016, Târgoviște - Întâlnire cu reprezentanții administrației publice locale din județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman (regiunea Sud)
16 septembrie 2016, Craiova - Reprezentanții ANAP s-au întâlnit cu angajații autorităților locale din regiunea Sud-Vest (județele Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj și Mehedinți)
20 septembrie 2016, Timișoara - “Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice” cu reprezentanții județelor Timiș, Hunedoara, Arad și Caraș Severin (regiunea Vest)

Actualitate

 • ANAP sprijină inițiativa Asociaţiei Municipiilor din România

  ANAP sprijină inițiativa Asociaţiei Municipiilor din România

  Agenția Națională pentru Achiziții Publice în colaborare cu Asociaţia Municipiilor din România (AMR) organizează în perioada 13 februarie – 10 martie o serie de întâlniri consultative cu specialiştii în domeniul achiziţiilor publice din primăriile de...mai multe »
 • Notificare cu privire la emiterea Instrucțiunii nr.1 din 11 ianuarie 2017

  Notificare cu privire la emiterea Instrucțiunii nr.1 din 11 ianuarie 2017

  Vă informăm că miercuri, 11 ianuarie 2017, Instrucțiunea nr.1 a președintelui Agenției Naționale pentru Achiziții Publice emisă în aplicarea prevederilor art. 179 lit. g) şi art. 187 alin. (8) lit. a) din Legea nr....mai multe »
 • ANAP lansează aplicația online “Ghidul achizițiilor publice”

  ANAP lansează aplicația online “Ghidul achizițiilor publice”

  Agenția Națională pentru Achiziții Publice a lansat astăzi, 19 decembrie 2016, “Ghidul achizițiilor publice”, disponibil pe pagina de internet dedicată  www.achizitiipublice.gov.ro , o aplicație online care oferă acces la informații actualizate, în funcţie de modificările legislative...mai multe »
 • Președintele ANAP invitat la „E-procurement Forum”

  Președintele ANAP invitat la „E-procurement Forum”

  Președintele ANAP, Bogdan Pușcaș, este prezent săptămâna aceasta la Berlin, la conferința “E-procurement Forum: Moving forward with E-procurement”, organizată de Banca Mondială în colaborare cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Principalele teme de...mai multe »
 • Notificare cu privire la fișa de date

  Notificare cu privire la fișa de date

  În contextul noilor modificări legislative și în acord cu listele de verificare aferente procedurilor operaționale ce descriu activitatea de evaluare a documentațiilor de atribuire, Agenția Națională pentru Achiziții Publice a elaborat instrumentul de lucru...mai multe »
Agenția Națională pentru Achiziții Publice

Agenția Națională pentru Achiziții Publice