Prima Pagină

ANAP a prelungit perioada pentru completarea formularului! Termenul limită este 17 ianuarie 2020.

Autoritățile contractante sunt invitate să participe la sondaj
pentru a sprijini dezvoltarea cadrului general pentru formarea specializată în domeniul achizițiilor publice.

Mai multe informații aici

 

Agenția Națională pentru Achiziții Publice a publicat recent un ghid destinat profesioniștilor din cadrul autorităților contractante. Documentul conține îndrumări în utilizarea și formularea adecvată a cerințelor de calificare legate de respectarea de către operatorii economici a unor standarde pentru sisteme de management al calității, sisteme de management de mediu sau alte sisteme de management, precum și la definirea specificațiilor tehnice din caietul de sarcini, prin referire la standarde.
Pentru a consulta documentul click aici

Vă invităm să accesați pagina oficială a noului președinte ANAP, Eugen Cojoacă!

Pe pagina dedicată veți putea consulta informații cu privire la activitatea domniei sale, precum și alte noutăți legate de domeniul achizițiilor publice.

Like and share!

Link aici: https://www.facebook.com/presedinteanap/?modal=admin_todo_tour

Agenția Națională pentru Achiziții Publice pune la dispoziția celor interesați Ghidul de bune practici pentru utilizarea factorilor de evaluare în achiziția de produse.

Ghidul oferă orientări suplimentare cu privire la achizițiile publice de produse cu un impact de mediu redus pe parcursul ciclului de viață, precum și o abordare etică şi responsabilă social, în legătură cu factori de evaluare și sub-factori asociați acestora.  Aceștia din urmă pot fi utilizați atunci când autoritatea contractantă alege să atribuie contractul bazându-se pe cel mai bun raport calitate-preț, îndrumarul conținând totodată și exemple de acțiuni recomandate și nerecomandate în procesul de planificare a achiziției.

Pentru a consulta documentul click aici


De la idee la implementare, ghid explicativ online pentru profesioniștii în achiziții publice. Susținem performanța! www.achizitiipublice.gov.roActualitate

(Visited 1.580.287 times, 5 visits today)
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Agenția Națională pentru Achiziții Publice

Agenția Națională pentru Achiziții Publice